Hallo lieve lezertjes,

Hierbij weer een mooi bericht om het FOMO aan te wakkeren. En net nu het weer wat beter ging met de hoeveelheid logboekstukjes begint de vakantie waardoor we weer logboekstukjes moeten gaan missen. Maar hier nog een stukje om afscheid te nemen voor die lange vakantie. Ben benieuwd naar de hoeveelheid klus logboekjes stukjes. Kleine hint. :p Want of je nu al aan het genieten was van je vakantie of dat je toch nog dat laatste tentamen aan het proberen te halen bent, je hebt sowieso wat gemist om niet aanwezig te zijn. En als je nou wel of niet aanwezig was dan is er achteraf over lezen toch altijd een mooi ding.

De avond leek op een rustige avond te blijven, het halve dienstdoend SB heeft morgenochtend een presentatie dus die zal het toch niet laat gaan maken. Gelukkig kon de avond wel langer door gaan met een invallende SB’er.

De avond begon erg rustig, braaf met z’n allen starend naar een beamer scherm. Allemaal aan het hopen dat het team met onze favoriete kleur door zou gaan naar de finales. Uiteraard heb ik het hier over de (Asterion) Rode Duivels uit België. Helaas mocht dit niet gebeuren maar dat mocht de pret van de rest van de avond niet drukken, misschien juist wel om het verdriet weg te spoelen werd er genoeg alcohol gevloeid.

Het laatste potje beerpong werd gespeeld, wat glorieus werd gewonnen door onze doorgewinterde beerpong spelers. Er kwamen wat meer mensen binnen druppelen en het leek toch nog een drukkere avond te worden. Aan de bar werd rustig sollicitatiebrief voor Asterion gespeeld tot het fantastische idee opkwam om maar Mix spelletje te gaan spelen. Vervolgens verliet de halve kroeg ons en leek het een nog rustigere avond te worden. Alle aanwezige waren deelnemers van het fantastische Mix spelletje. Waarnaar werd besloten om mens favoriete spellen van de avond te gaan combineren. Iedereen speelde om 2 mixjes een spelletje Mix spelletje om daar vervolgens mee te gaan mixpongen. Alle aanwezigen vonden dit uiteraard een top plan waar ze achteraf nooit spijt van gaan krijgen want was is een beetje brakke ochtend nou midden in de vakantie?

Na 1 spelletje met alleen maar verliezers werd er maar besloten dat er nog niet genoeg verliezers waren en moest er nog een spelletje worden gespeeld.

De naborrel is nog niet voltooid dus ik ga nog even verder genieten van een mooie avond.

Heel veel kusjes en knuffels en uiteraard hou ik erg van SB ’18 maar blijft het toch:

SB 16 ‘VO!!!