Afstudeerborrels & Reserveren

Sociëteit Asterion kan met uitzondering van dinsdag- en donderdagavond gereserveerd worden als ruimte voor verschillende activiteiten. Denk aan (afstudeer)borrels, meetings, feestjes of afterparties. De sociëteit heeft verschillende voorzieningen, zoals een HD-beamer, professionele geluidsinstallatie met microfoons, feestverlichting en een podium. De sociëteit kan plaats bieden aan 100 man, maar is vanaf 40 man al zeer gezellig. Aan zitplaatsen kan er aan zo’n 50 man plaats geboden worden.

Voor meer informatie of voor het maken van een reservering kun je mailen naar interpres@onzekroeg.nl.

Foto’s van onze kroeg, alsmede een 360 graden overzicht vindt u hier.

AEGEE-Enschede

AEGEE-Enschede is één van de grootste studentenverenigingen in Enschede, zowel voor studenten aan de Universiteit als het Saxion. Met meer dan 180 zusterverenigingen zijn de mogelijkheden bij AEGEE grenzeloos. Van lekker feesten in de kroeg tot meedoen aan grote congressen, vakanties en uitwisselingen: alles is mogelijk om je studententijd te verrijken en veel ervaring op te doen!

Dus ga je studeren in Enschede? Kom dan vooral een keer langs in onze sociëteit Asterion op de begane grond van de Pakkerij. Want jij wilt toch ook alles uit je studentenleven halen?

Kijk op de website van AEGEE-Enschede voor meer informatie of volg ons op Facebook, Snapchat of Instagram!