Praeses et Aedilis et BCP et PR

E-mailadres: vandenbrink@onzekroeg.nl
Geboren: 2003 te Singapore
Studie: Technische Geneeskunde
Generatie AEGEE: 2021
Generatie SB: februari 2024

Kylie van den Brink

Ja, je leest het goed. Onze Praeses komt helemaal uit Singapore! Ik zou u graag willen voorstellen aan mevrouw Van den Brink. Zij zal komend jaar namelijk alles in goede banen leiden. Is er iets mis of heb je een vraag, en weet je niet naar wie je toe moet? Zij is de persoon die u kan helpen!

Zit jij in een dispuut, jaarclub of commissie van de vereniging, dan is mevrouw Van den Brink dè persoon die al jouw ideeën zal overwegen en vragen zal beantwoorden. Heb je een leuk idee voor een feest of activiteit op de kroeg dan moet je bij haar aankloppen.

Naast de kwesties van onze eigen kroeg zorgt mevrouw Van den Brink ook voor de communicatie met de rest van de Pakkerij. Staat er iets onveilig of in de weg op de gang, zijn er veel lastige bezoekers in de Pakkerij of moet er iets geregeld worden met de universiteit, dan is zij de persoon die dat zal regelen. Af en toe een koffietje drinken met de verantwoordelijken is ze ook niet vies van.

Oh jee, wat zouden we moeten als er geen PR meer is! Niet getreurd, daar is ze weer om ons te redden. Zij zorgt er namelijk voor dat iedereen op de hoogte wordt gehouden van wat er gaande is op de sociëteit. Is er een leuk feestje of is er weer een lekkere fust speciaal bier, dan zal zij ervoor zorgen dat iedereen erbij is.

Bruce Zwartkruis

Laten wij u voorstellen aan onze ab Actis, meneer Zwartkruis. Het is dankzij Bruce dat er niks over het hoofd wordt gezien. Alles wat er qua post en mail binnenkomt, wordt door hem op tafel gegooid zodat je er zeker van kunt zijn dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt. Wat er wordt besproken tijdens een vergadering wordt ook genotuleerd met zorgvuldigheid. Zonder Bruce zou het bestuur een inefficiënte bende worden. Wat moeten we zonder hem? 

Heb je vragen over de kroeg? Deze man weet het allemaal. Met zijn passie voor Asterion en oog voor detail zal het je misschien ook niet verbazen dat hij ook onze Retentio is. Hij heeft alle kuiltjes en schrammetjes in de kroeg al lang opgemerkt. 

Sta je te trappelen om mee te maken hoe het is om als tapper achter de bar te staan of vind je het prachtig om tijdens een feest de vetste beats te draaien? Dan krijg je ook te maken met meneer Zwartkruis. Als Paracentis en Musicie weet hij hier alles van.

ab Actis et Retentio et Paracentis et MusiCie

E-mailadres: zwartkruis@onzekroeg.nl
Geboren: 2004 te Dieren
Studie: Mechanical Engineering
Generatie AEGEE: 2022
Generatie SB: februari 2024

Quaestor et ICT

E-mailadres: vanbuuren@onzekroeg.nl
Geboren: 2004 te Eindhoven
Studie: Biomedische Technology
Generatie AEGEE: 2022
Generatie SB: februari 2024

Thomas van Buuren

Ons Quaestor, de heer Van Buuren, houdt ons dit jaar financieel op de been. Met zijn lengte overziet hij alle in- en uitgaven. Een nieuwe laptop voor de ab Actis op kosten van de stichting? Geen haar op z’n hoofd die eraan denkt. Nee, geloof ons nou maar, deze man let op zijn crediteuren & debiteuren (ghegegegege). Tijdens zijn bestuursjaar gaat Van Buuren trouwens door met fulltime studeren. Hoe hij DIE balans gaat opmaken is ons onduidelijk, maar het laat wel zien dat hij een echte workalcoholic is. 

Daarnaast is Van Buuren onze ICT’er om ons online te houden. Hij verzorgt de website en haalt je naam bij één van je gênante dronken quotes weg als je dat écht zo graag wilt dan. (Blijf die vooral insturen trouwens ;D) 

Verder zorgt hij ervoor dat het systeem voor drankrekeningen nog werkt en er een leuke foto van jou mooie koppie in staat bij je naam als je die opstuurt naar sb@onzekroeg.nl

Frits van den Elst

Laten wij u voorstellen aan onze Mercator der Sociëteit Asterion; de heer van den Elst. Deze man zorgt ervoor dat er goudgeel drank uit de tap vloeit. Niet alleen bier, maar ook fris en sterke drank worden geregeld door hem. Elke fles vertelt een verhaal en elke slok creëert een herinnering die de kroegbezoekers nog lang zullen koesteren. Een grote verantwoordelijkheid die op de schouders van deze kleine man rust. 

Wil je de kroeg afhuren? Dan moet je aanbellen bij Van den Elst. Naast de standaard kroegavonden zijn er leuke feestjes. Van afstudeerborrels tot lustrums, hij weet er alles van en verzorgt leuke avonden voor allen. 

De heer van den Elst weet ook goede deals te sluiten met leveranciers, zodat iedereen kan genieten van betaalbare avonden. Mensen schrikken vaak van hun drankrekeningen, maar besef je even; zonder Frits was het waarschijnlijk veel erger geweest. 

Mercator et Interpres et Acquisitor

E-mailadres: vandenelst@onzekroeg.nl
Geboren: 2004 te Deventer
Studie: Mechanical Engineering
Generatie AEGEE: 2022
Generatie SB: februari 2024