Praeses et Aedilis et BCP et MusiCie 

E-mailadres: lander@onzekroeg.nl
Geboren: Als een jongetje op 11 januari 1998 in Leidschendam
Studie: –
Generatie AEGEE: 2016
Generatie SB: februari 2019

Peter Gijsbert Lander

Met Lander als Praeses is het in de kroeg nooit saai. Hij heeft een eeuwige drang naar escalatie en dat is goed te merken tijdens kroegavonden, maar ook tijdens vergaderingen. Er is volop ruimte voor foute grappen en om dat goed te erkennen hebben we maar het SBah puntje (na de SBitch) toegevoegd aan onze agenda.

Deze man is daarnaast ook heel sociaal en goed in borrelen en dat komt uiteraard van pas bij de BCP. Samen met de bestuurders van de andere pakkerijverenigingen zorgt hij ervoor dat alles binnen de pakkerij op rolletjes loopt, en iedereen vriendjes blijft met elkaar. Daarbij hoort ook het zorgen voor een pakkerij BHV’er, waarmee wij eens in de zoveel tijd een keer BHVerliezen. 

Een kleine, maar vrij essentiële functie voor feestjes is de MusiCie die hem op het lijf geschreven is. Natuurlijk is iedereen bekend met de verschrikkelijke muzieksmaak van Lander, maar het organiseren van leden om te draaien tijdens feestjes is wel een groot succes. Met hem wordt ieder feestje prachtig en we hebben dan ook erg veel zin om van iedere kroegavond ons eigen feestje te maken.

Joost Kolkman

Met Kolkman als Mercator zal het bier nooit op zijn, fustje speciaalbier hier, dan weer een kratje fris erbij, niks is te gek voor deze man. Onze Retentio komt uit Enschede en voelt zich hier al zijn hele leven thuis. Vandaar dat deze man alle winkels en alle inkooppunten van items al lang kende voordat hij SB ging doen.

Als deze man dienst heeft, wees dan maar voorbereid op lange verhalen uit de mond van Kolkman, want stil zijn kan deze man om een of andere reden niet zo goed. Dus let maar op dat hij in zijn rol als Paracentis je niet ineens feut om te tappen. Mocht je niet kunnen, dan kan hij je zomaar heel vaak om vragen om dit toch wel even te komen doen.

ab Actis et Mercator et Interpres et Retentio

E-mailadres: kolkman@onzekroeg.nl
Geboren: Als een jongetje op 19 februari 1997 in Enschede
Studie: Software Engineering
Generatie AEGEE: 2017
Generatie SB: februari 2019

Quaestor et Acquisitor et Paracentis

E-mailadres: peters@onzekroeg.nl
Geboren: Als een jongetje op 16 Oktober 1998 in Zutphen
Studie: Business & IT
Generatie AEGEE: 2017
Generatie SB: februari 2019

Johannes Gerrit Peters

Deze jongeman uit het SB is als een echte papa voor ons. Als meest verantwoordelijke van ons heeft hij dan ook de taak gekregen waar je dit het meest voor nodig hebt; Quaestor.  Deze taak is ook goed voor hem weggelegd, er komt geen incasso te laat met Peters als Quaestor. Je zult hem dan ook vaak op kantoor zien zitten om ervoor te zorgen dan wij altijd genoeg pieken hebben.

Tijdens zijn diensten staat Peters sterk in zijn schoenen, niemand zal dan ook iets uitvoeren wat buiten proporties is. Peters zal er altijd direct op af stappen en er wat aan doen.

In zijn tweede functie is onze papa Peters Acquisitor. Hij onderhoudt de contacten met al onze leveranciers goed, afspraakje hier, koffietje daar, het regelen van contracten kan Peters wel.

Naast het huidig sociëteitsbestuur is ook het oud-sociëteitsbestuur erg betrokken bij onze kroeg. Klik hieronder om de afgelopen lichtingen te bekijken.