Dat het SB zijn niet alleen bestaat uit zuipen en streng kijken bewijst zich in de klusvakantie wel. Elk jaar voert het huidige SB een project uit in de zomervakantie wat niet in twee weken te doen is. De zomervakantie is namelijk het enige moment dat we langer dan twee weken dicht zijn in het jaar. Afgelopen jaar heeft SB’17 met hulp van vele anderen een monsterproject uitgevoerd, namelijk de nieuwe achterbar (en ze hebben ook nog eens een nieuwe vloer gelegd). Kijk voor hun klusupdates hier.

 

Dit jaar hebben wij gekozen om het plafond opnieuw te schilderen want dat heeft toch dingen meegemaakt tijdens de wissels! Hierdoor was de afgelopen week de kroeg een groot winter wonderland terwijl het buiten 35 graden was (gelukkig hebben we de airco, anders zou het echt een ramp zijn geweest), zoals te zien is op de foto’s op Facebook. Maar nu het schuren voorbij is, zijn Steyn en Bent hard aan het werk om al het stof te verwijderen terwijl ik (Rik) hier een mooi logboekstukje bij elkaar aan het typen ben. Pablo Escobar zou trots kunnen zijn.

En zoals op de foto’s te zien zijn, zijn het plafond en de vloer weer een stuk grijzer en kunnen we snel beginnen met de volgende stap; het schilderen! Wil je weten hoe we dat doen en wil je gewoon even langskomen? Kom gerust langs, wij zijn er elke dag!

SB’18 ‘Vo