Vandaag was de dag die je was dat zou komen eindelijk daar. De laatste kroegavond van dit collegejaar. Morgen het eindfeest en dan gaan we een mooie vakantie in, met natuurlijk hier en daar nog wel wat borrels.

Maar terwijl iedereen zich voor het eindfeest aan het voorbereiden was, waren wij gewoon open. En de borrel(s) vandaag begonnen al om 16 uur met de DoMiBo van DB die uitliep naar het Asterion terras. Een aantal Kadmoten hebben nog even wat voorbereidingen voor het eindfeest getroffen en toen kon de kroegavond beginnen. Vooral de nieuwe kaarten die over waren van de bedankjes werden goed gebruikt vandaag, net als de uitbreiding van 30 Seconds die we sinds een weekje hebben. Er waren ook wat felicitaties voor wat leden die hun bachelor hebben gehaald, namens SB’18 nog gefeliciteerd!

Ten slotte hadden we opeens ook een nieuw drankje op de kroeg, namelijk Ouzo. ΚΑΔΜΟΣ en Asterion zijn natuurlijk van Griekse afkomst en aangezien Griekenland zich wel gekwalificeerd hadden voor het WK kon hun drankje ook niet ontbreken op de kroeg.

En nu dan echt het einde, wij hopen u allen te zien morgen op het eindfeest, want Wat Kut, we zijn er gewoon bij!