Na het vele verven is het nu tijd om de bar op te bouwen. Het blad is gelakt en de kasten zijn al een eerste keer gepast. Ze moeten nog een beetje afgewerkt worden, dus ze kunnen nog niet echt op hun plek komen te staan, maar van het eerste beeld hebben we al even kunnen genieten. Het prullenbakkenkastje is in elkaar gezet en doet zijn werk uitstekend. De kastdeurtjes staan in de verf, zodat deze bevestigd kunnen worden zodra ze droog zijn. Het begint nu weer aan te voelen als een achterbar als je de kasten op het blad hebt staan.

De gammaman is ook wezen helpen. Zo hebben we toch nog professionele hulp. Of toch niet? Het was maar iemand die de kleren van een gammaman geleend had. Maar het idee was zeker leuk!

Ook zijn de plinten binnen. Maar die konden natuurlijk niet binnen zijn voor de stadspoorten sluiten, dus moesten we ze helemaal ophalen bij de TempoTeam. Ging keigoed! Het was een prettige wandeling, lekker in het zonnetje met heel veel starende mensen. Alsof ze nog nooit hout gezien hadden… Maar misschien waren wij wel gewoon rare mensen. Dat is ook nog een optie natuurlijk. De plinten gaan we mooi in de lak zetten, zodat ze al het bier dat ze te drinken krijgen kunnen weerstaan.