Wachten, dat is wat we nu veelal aan het doen zijn. Wachten op het drogen van de verf, wachten op het drogen van de lak, wachten op de laatste bestellingen en vast nog veel meer wachten. Wel hebben we de afgelopen dagen weer vooruitgang geboekt. Het stalen frame en de koelkasten zijn binnen en ze passen prachtig, dat was een hele geruststelling. Ook zijn de gloednieuwe koelkasten heel mooi en shiny! Veel beter dan de oude lekkende koelkasten.

Ook zijn alle achter- en onderplaten voor zover als kan bevestigd aan de kasten en wordt er gewerkt aan de bovenplaten. En verder kunnen we nu alleen nog maar wachten tot de lak droog is. Dan kunnen alle kasten op het barblad en kunnen we alles monteren zodat het echt weer op een achterbar gaat lijken.

Het rustiger hebben is ook een voordeel. Dan is er wel tijd voor, je raad het nooit… Bier drinken! We kunnen nu toch wel iets later zijn de volgende dag 😉 Er wordt dus gezellig samen gekookt,  gegeten en daarna lekker gedronken. Tijdens en borrel ga je natuurlijk beerpongen want als bernd er is, dan moet er gebeerpongd worden. Aangezien de Kadmostafel een beetje volgebouwd staat met de statafels moest er toch maar uitgeweken worden naar het domein van Alpha. Waar Alpha zegevierde. Je merkt duidelijk dat we de kroeg lang niet open is geweest. Er moet maar snel weer geoefend worden. Hebben jullie ook zoveel zin in de beergames van de Kick-in? Dan moeten we onze skills maar weer verbeteren.