25 October. Gister hebben we natuurlijk al in de kroeg gevierd dat onze mooie stichting 22 jaar is geworden. Vandaag hebben we met alle oud-SB’ers die konden nog een feestje gevierd. De avond begon goed met het studentenarrangement van de Tapperij in Hengelo. Twee kwartier fanatiek op elkaar schieten tijdens het lasergamen en vervolgens nog onbeperkt genieten van veel bieren tijdens een leuk spelletje darts of pool.

Het begon al goed bij het namen opgeven. Tijdens het lasergamen moet je natuurlijk wel een naam hebben als speler. En wat een namen werden genoemd. Iedereen had een enorme identiteitscrisis aan het einde want iedereen wisselde van voor of achternaam en door wie je nou uiteindelijk neergeschoten was… ja niemand weet het meer. Het was leuk dat weten we nog zeker.

Natuurlijk waren we allemaal in gilet en das. Want dit zijn de dagen dat oud-SB’ers en SB’ers allemaal tegelijk hun gilet mogen dragen. Als mooie afsluiter hebben we nog een bierestafette gespeeld. We blijven allemaal wel SB’ers natuurlijk.

Na al dit leuks werd de borrel voortgezet in de kroeg. Iedereen genoot van meer bier en natuurlijk taart! Anders is het geen echte verjaardag. Voldaan druppelde iedereen langzaam naar zijn bed om nog wat uit te rusten voor het pullenfestijn van morgen.

Gefeliciteerd SSA en iedereen die een jaar heeft gestreden om haar te verzorgen!

Op naar de 23!