Oktoberfest. Een feest dat we al lang niet meer gezien hebben. Iedereen die uit pullen kan drinken voor een avond. Wat willen we nog meer.

Het begon als een rustige avond. Nouja echt druk is het niet echt geweest. De harder kern van de vereniging was aanwezig. De pullen vlogen over de bar en iedereen genoot intens. Iedrereen had de drank flink achter de kiezen. De SBers en zelf de tappers genoten heerlijk van de borrel. Maar wat wil je dan ook anders. Een Oktoberfest met pullen ter ere van de dies natalis van onze geliefde stichting.

Het was een waar feest. Iedereen genoot van de duitse schlager muziek en de foute hits. Maar als elke avond moest er een einde komen aan de dag. Hoe leuk het ook geweest is. De kroeg werd goed op de schop genomen en de tapper moest nog even verbonden worden.

Als je deze epische avond nou gemist hebt, niet getreurd. Er zal vast binnenkort weer een SB zijn wat net zo’n gaaf idee heeft als SB’15 en SB’17  hebben gehad. Dan is een nieuwe kans om een gave Asterion pul te bemachtigen.

Nu gaan wij lekker naborrelen.

Groet, een flink aangeschoten tapper die een topavond heeft gehad.

SB’17 VO!