Het is al weer een paar maand geleden sinds jullie de laatste update ontvangen hebben. Wel wordt er nog steeds hard gewerkt aan de Achterbar. Hoewel het geen vakantie meer is en jullie tijdens de Kick-In en de HAIP hebben kunnen genieten van de ons mooie bouwerk willen we nog wel vertellen hoe het er nu mee staat en jullie alle vorderingen laten zien.

Het pullenrek hangt en de Oud-SB pullen worden prachtig beschenen door de nieuwe spotjes. Ook zijn de spotjes boven de platen waar de sterke drank op staat volledig in werking. Er zijn nieuwe spotjes in de bovenbar gekomen zodat ze niet meer spontaan naar beneden vallen. Dit is wel prettig als je drank aan het bestellen bent, vonden wij zo.

Nu we toch over lampjes aan het praten zijn, misschien hebben jullie het al wel gezien maar alle kastjes zijn aan de binnenkant verlicht. Je hoeft dus niet meer moeilijk met de zaklamp van je mobiel te zoeken in de donkere hoekjes maar je kunt gewoon een lampje aan doen. Gebruiksvriendelijheid was ons grootste doel en met al deze extra uitrustingen hopen wij dat iedereen makkelijk kan werkten achter de bar.

Ook zijn de laatste bovenplaten en deurtjes geverfd zodat het geheel mooi afgewerkt is. Maar dit is waarschijnlijk iets wat velen van jullie niet eens is opgevallen dat het nog miste.

Binnenkort gaan we met alle klussers en ‘De Heeren van Toen’ ons verhaal afsluiten. Genietend van ons prachtige bouwwerk en dat we het hele project ondanks alle stress, zweet en tranen met een lach en voldoening kunnen afsluiten.