Van harte Gefeliciteerd iedereen! Stichting Sociëteit Asterion is vanavond om 0:00 22 jaar geworden. 25 oktober 1995 opende Asterion voor het eerst haar deuren in de pakkerij. Na een jaar hard klussen was de kroeg eindelijk klaar om de leden van AEGEE-Enschede voor eens en altijd een vast thuis te bieden.

22 jaar later zijn we er nog steeds. De kroeg staat nog steeds in haar volle glorie elke dinsdag en donderdag te stralen voor de vele kroegbezoekers die er maar wat graag komen. Zo ook vanavond.

Oud-SB en SB waren allemaal in gilet en das gekleed om zo de verjaardag van onze kroeg te vieren en er waren natuurlijk ook trouwe leden die gezellig kwamen proosten op deze heugelijke gebeurtenis.

Het was een waar feestje, weliswaar zonder muziek. Om stipt twaalf uur galmde het Asterion lied door de gangen van de pakkerij. Na het praatje van de President van de vereniging nam de Praeses van de kroeg het woord. Niet zo geoefend als onze waarde President, wenste zij iedereen een fijne avond en kondigde een van de meest gave feesten aan, Het Asterion Oktoberfest. Iedereen mag deze avond ongeacht of hij/zij oud-SB is de hele avond genieten van een eigen, unieke Oktoberfestpul!

Richting het einde van de avond was het wel tijd voor echte ouderwetse escalatie. Een heus watergevecht ontstond en alle bezoekers die nog aanwezig waren vluchten naar de randen van de kroeg. Na enkel liters water over de vloer, op mensen en op de muren gegooid te hebben was het tijd voor vrede.

De laatste ronde werd geroepen en hier werd voor de verandering volop gebruik van gemaakt. Na twee rondes Mick’s Spelletje gespeeld te hebben waar menig aanwezige hard verloren heeft was het toch echt tijd om de kroeg weer aan kant te maken.

Morgen wordt de dies verder gevierd met oud-SB en donderdag zal de dies uitgebreid met de vereniging worden gevierd. Kom jij ook je eigen pul bemachtigen?

Asterion ‘VO