Welkom, waardig lezer, op de nieuwe website van Stichting Sociëteit Asterion.
Als uitzondering dit keer geen logboek stukje na afloop van een grandioze kroegavond, maar een stukje over de nieuwe site!

De afgelopen periode heeft uw SB namelijk hard achter de schermen gewerkt aan dit prachtig roodkleurige artistieke kunstwerk van een site. Nieuwe foto’s, reacties op posts, weg met het blauwe en welkom aan het rode en fijn dat de quotecorner met die ene beschamende uitspraak er nog steeds is. Wij hebben met veel zorg al het fantastische, inclusief logboekstukjes, quotes en oud-SBers, van de oude site overgezet naar deze nieuwe plek voorzien van een flinke upgrade in layout die ook nog eens op die kleine apparaatjes van één ieder werkt.

  • Logboek stukjes zijn nog steeds aanwezig, op het eerste oog misschien hetzelfde, maar achter de schermen worden er nu talloze extra opties aan ons geboden zoals het toevoegen van een filmpje of foto, een kijk en leeservaring om naar uit te kijken.
  • De Quotecorner heeft een nieuw, rood, uiterlijk, betere categorisering, daadwerkelijk een zoekfunctie en een vrijwel eeuwig scrollbare pagina gekregen. Quotes insturen werkt een tikkeltje anders: De naam van wie de uitspraak maakt hoeft niet meer in de quote zelf, maar kan apart worden ingevuld. Tevens is er een optie om iets context toe te voegen mocht het anders toch wel een hele vreemde situatie worden, of je doet het lekker niet voor die heerlijk contextloze uitspraken die stiekem net niet door de bocht kunnen.
  • Her en der zijn er wat prachtige glimmende plaatjes toegevoegd van onze mooie sociëteit, dit om een helderder beeld van onze kroeg te scheppen voor bekende leden maar ook voor mensen die dit paradijsje nog niet hebben ontdekt. En ben je toevallig thuis bier aan het drinken? Dan kun je je nu nog steeds in de kroeg wanen met onze nieuwe 360 graden weergave van Sociëteit Asterion.
  • Meningsverschillen zullen altijd bestaan, en zo ook de drang van uw SB om te peilen wat het gemiddelde lid van belangrijke zaken vind: De poll als vanouds is er nog steeds.
  • En alsof dat alles nog niet genoeg was wordt alle pracht en praal die op de facebook pagina te vinden is ook nog eens op de voorpagina weergegeven in de vorm van een stylized facebook feed, je zult  je afvragen waarom niet heel facebook er zo uit ziet.
  • In de war wanneer je moet tappen? Rechtsonderin is link naar het tappersrooster dat uitkomst bied.
  • Benieuwd welke helden er 10 jaar geleden de kroeg staande hielden? Daarvoor kun je naar de vernieuwde oud societeitbestuur pagina’s.
  • Welke logboek stukje ging ook al weer in op het plot van de Matrix? Zoek ‘matrix’ en kom erachter!
  • Heb jij toch wel een prachtig verhaal wat nog niet in het logboek stukje van de avond staat? Plaats het eronder in een reactie!

Al met al genoeg nieuwe functionaliteiten om je mee te vermaken en die echte Asterion spirit vanaf thuis of onderweg op je mobiel te ervaren. Naast al deze mooie zichtbare verbeteringen is de hele achterkant van de site ook geupgraded, meer veilig, meer stabiel, en meer mogelijkheden. Genoeg kans dus om in de toekomst nog eens extra verrast te worden door de kwaliteiten van onze prachtige site.

Op onze kroeg! .nl

DSC07453_LR