Stel nou dat je zo aangeschoten bent dat je spoken gaat zien, wie bel je dan? Who are you gonna call?
GHOSTBUSTERS!!

Dat was het thema van vanavond, de laatste avond, de avond voor de vakantie. En net zoals je zo nu en dan bij de albert heijn kunt hamsterren deed men dat nu ook. Gezien de lange periode waarin er niet standaard tweemaal weeks alcohol tot beschikking gesteld word aan de kroegbezoeker sloeg men flink in. Bier ging hard, fris ging hard, flugel ging hard, alles ging eigenlijk hard, zelfs het feestje! Gratis bier werd aangeboden (Dank hiervoor Incognito en Pandemonium!) maar een aantal waren zo erg aan het hamsterren dat men ondanks de gratis drank mixjes en vooral shotjes prefereerde. Het leek wel alsof het drank budget wat normaal voor de hele periode van de vakantie zou gelden nu opgemaakt moest worden.
Even leken er medewerkers van Mac Donalds achter de bar te staan, dit bleek echter anders nadat er gezegd wordt dat je hier toch echt geen Big Mac menu kon halen. Nee dit waren geen Mac Donalds medewerkers, dit waren de heren van de Pandemonium Ghost Emergency Service. Erg handig, zo kon er vanaf een afstand bestellingen doorgegeven worden.
Spoqen verschenen ook vanavond, een heel dispuut zelfs! Gelukkig waren dit geen kwaadaardige spoken, dit waren hele gezellige spoken! Ondanks dat kadmos dus in volledige ghostbuster outfit, met stofzuiger en al, op kwam dagen bleek ingrijpen onnodig. Gelukkig maar.
En owja, er waren ook matrozen. Toch wel duidelijk de die-hard ghostbusters fans, want dit was toch zeker wel het grootste en gevaarlijkste spook uit de film reeks! Echter hadden zij ook pauze van alle kwaadaardigheid, en kwamen ook gewoon gezellig een drankje doen.

Tappers, MusiCie en alle aanwezigen bedankt en tot na de vakantie! (of toch in?)
SB 16 VO!

-Derk