En dan opeens is het half drie en al lang nadat de avond eigenlijk afgelopen is. Dat betekend dat de naborrel al een tijdje bezig is en misschien wel afgelopen is en misschien is het logboek stukje wel een klein beetje vergeten, maar hier is het toch echt!
Vanavond was de eerste avond in de tentamen weken. Menigeen bezoeker toonde met zijn of haar aanwezigheid toch wel even aan waar bij die persoon de prioriteit lag, borrellen of studeren. Men koos veelal voor de optie gerelateerd aan alcohol. Tot genoegen van het SB.
Vanavond was er een nieuwe variant van de ice tea verkrijg, puur als test. Het werd geschonken onder het niet zo eeuwenoude moto "Niet goed, geld weg". Een enkeling durfde dit dan toch te bestellen en was plesant verrast met de aankleding van het glas. Jawel, je leest dit goed, niet de aankleding van de kroeg, maar het glas. Dit glas had namelijk een zoet suiker randje, en zelfs een vakkundig ter plekke gefabriceerd paraplutje erbij. Dit maakte het niet zo speciale frisje tot een ware alchol loze cocktail. Het was zo een succes dat aan het einde van de avond de ice tea peach op was. Wie weet komt het ooit terug

Tappers bedankt,
SB 16 VO