Vandaag was het geen palmpasen, dit was al geweest. Toch was het palmpasen feest. Dit feest was opgezet met niet 3 (zoals besteld) maar zelfs 4 palmbomen! Slingers gesponsord door Alpha, het geheel was misschien daadwerkeiljk schraal, maar voor de ontwetende kroegbezoeker was dit niet te zien.
De avond begon met een hoop palmpasen vierende mensen, die al te hoopvol waren op een feestje. Nadat een enkeling van deze die-hard beginnende feestbeesten helaas vertrokken was begon het feestje pas echt toen dames dispuut Mondu Damo aan kwam zetten met niet 1, niet 2, maar hun volledige actieve kern van mensen. De verse sjaars waren net geinaugoreerd en hadden zin in een feestje.
De muziek veranderde van dubstep achtergrond muziek naar foute meezing muziek, tot groot genoegen van de grote groep dames die net binnen was gekomen. De andere bezoekers vonden dit ook niet heel erg. Opvallend waren de mensen die zich aangetrokken voelden tot een palm boom, men ging hier mee dansen. Dit gedrag zou een studie opzich zijn, of men was dronken. Waarschijnlijk dat tweede.
Uiteindelijk eindigde de avond, het palm bier was op, de palmbomen kapot, en de mensen uitgeput. Het was een mooie avond.

Tappers en MusiCie bedankt,
SB 16 VO!