Tsja, wat kan ik vertellen over deze avond. Met de tentamens in volle gang en de harde wind die waaide, in combinatie met de merkwaardige vochtigheid die met grote getale uit de hemel lazerde, was het te verwachten dat het niet al te druk zou worden.

Dit probeerde we tegen te gaan met een heerlijke lentebok van de tap, maar helaas was het niet duidelijk of dit op tijd geleverd zou worden. Dit resulteerde er in dat het pas laat aangegeven was dat deze speciale gerstenat door de tap vloeide.

Toch waren er een aantal trouwe kroegbezoekers die naar de kroeg kwamen voor het heerlijk goudkleurige vocht wat door onze leidingen vloeit. Deze trouwe bezoekers nuttigde een lentebokje hier en daar en was het toch zeker gezellig.

Met gezang en veel gespeel werd er toch veel van het heerlijke gerstenat genuttigd. Met een kleine selectie van de al kleine selectie aanwezigen zijn we onderhand begonnen aan de naborrel.

Hopelijk zal de opkomst donderdag met het tentamendiner(Dat verzorgt wordt door het WijWillieLoempie genootschap) hoger liggen.

:B