De avond werd ingeluid met het tentamendiner, en het was een succes. Dit kwam mede door het presenterende Wij Willie Loempia Volksgenootschap die om hun presentatie extra speciaal te maken ruim 300 loempia's gevouwen hadden. Dit was maar goed ook want de friet van de Snekkies was niet te vreten.

Waar het tijdens het tentamendiner nog gezellig druk was, gingen na afloop de commissies weer aan het werk en de leden weer aan de studie. Resultaat: een lege kroeg. Pas tegen elven druppelden langzamerhand weer wat mensen, dorstig van het studeren en het harde werk, de kroeg binnen.

Zo kabbelde de avond lekker voort, er werd gekaart, gedobbeld en gedronken. Halverwege werd, mede mogelijk gemaakt door onze schappelijke vrienden van de beiaard, de Lentebok ingewisseld voor het witbier, en weer werd er gedronken.

Tegen tweeën hadden de meesten er genoeg van, zij hadden weer andere plannen voor in de ochtend en de kroegavond liep zichtbaar ten einde, uiteindelijk werd dan ook rond kwart over drie de handdoek in de ring gegooid en aan de schoonmaak begonnen. Tijdens de naborrel eindigde de avond dan ook precies weer zoals hij begon. Met warm voedsel van de Snekkies en een prima borrel.

Wij van het SB wensen u veel succes met de tentamens en hopen u aanstaande dinsdag weer te zien!