Na twee dagen werk van ons als SB, waren we toch wel enigszins trots op het resultaat. De hele kroeg had een witte uitstraling met hier en daar wat markeringen met gaafheidstape. Daarbij hadden we twee nieuwe gave lampen in de kroeg hangen, waardoor we helemaal klaar waren voor het Aegeetion White feest! De SU had aardig wat spaarpotjes stuk geslagen voor het SOFA feest, waarbij in elke sociëteit in de pakkerij een ander feest plaatsvond. Zo had Alpha een silent disco, Taste een discovloer en Audentis een casino, maar het feest, het échte feest, dat zou toch wel bij ons plaats gaan vinden.
Ook de hal in de pakkerij was aangekleed met heuse grasmatten op de vloer waar een Grolsch Veste jaloers van zou worden en een bellenblaasapparaat wat gewoon gaaf was. Aan alles was gedacht. Zo kwam de organisatie 's middags en aan het begin van de avond ook om het half uur weer onze kroeg in met een nieuw idee. Lichtgevende bandjes, een lcd-scherm met twitterfeed, een Jägermeister tap inclusief personeel. We stonden voor alles open. Het feest kon echt beginnen.
Door het slechte weer viel de buitenactiviteit enigszins in het water. Het duurde hierdoor ook even voordat mensen het aandurfde om op het fietsje te stappen en zich naar het feest te wagen. Toen het eenmaal vol begon te stromen stond heel de pakkerij klaar om los te barsten.
De avond verliep zonder grote problemen. Het was met vlagen drukker en wat minder druk. De WC eend werd gestaag gedronken; de chick en dude van de Jägermeister deden het misschien wel beter. Er was een BHV gevalletje buiten, maar binnen hing er een goede sfeer.
Toch voor ons gevoel nog veel te vroeg begon de kroeg redelijk leeg te stromen en bleven er alleen diehard AEGEE'ers over. Met een handje vol mensen gooiden we de laatste ronde er in.
De schoonmaak verliep gelukkig snel, mede door de hulp van het DB. En zo was de kroeg binnen een halfuurtje weer bijna zoals hij er twee dagen eerder uit had gezien. Het laatste restje WC-eend werd bij de naborrel genuttigd en een zak verjaarde loempia's werd uit de bestuurs ijskast gehaald. Iedereen taaide hierna vermoeid af. Gelukkig kunnen we op vrijdag uitslapen.
Tappers, Musicie, DB en vooral de SOFA; dank!