Het was leeg… zoals gewoonlijk ging onze mooie sociëteit Asterion om de gebruikelijke tijd open. Het leek er op dat het weer een rustig bezochte borrel zou worden. Tijdens het piekuur waren de bezoekers op 1 hand te tellen.

Gelukkig kwam na het piekuur het eerste dispuut(KADMOS) met grote aantallen binnen. De nieuwe lichting was klaar met hun inauguratie en dit moest gevierd worden! Na een beetje gepoke door een bepaalde SB'er kreeg deze lichting zin in een potje bierpong!
Maar er waren nog geen tegenstanders… totdat Troelen zich kandidaat stelde als team. Het was dus 1 tegen 3. Eerlijke wedstrijd toch? Maarja er kan maar 1 de winnaar zijn en het was er dus ook letterlijk maar 1! Troelen had in zijn eentje de nieuwe lichting verslagen! Ondertussen was een ander dispuut(Quenouille), met grote getalen en veel lawaai de kroeg binnen gekomen en werd het steeds gezelliger. Bijna ieder dispuut had wel iets te vieren en dat was te merken. Met veel bier werd luid geproost en gezongen.

Laat op de avond kwam Incognito vrolijk binnen gewandeld en boden een fust aan ter ere van hun nieuwe lichting. Het bleef mede hierdoor lekker druk(voor een dinsdag) en zijn doorgegaan met borrelen tot 4 uur. Ondertussen begint het al aardig licht te worden en ik moet nog aan mijn naborrel beginnen, dus ik ga het hier afkapp