Alsnog even een logboekstukje, omdat de kracht van herhaling zo'n cliché is.
De avond begon al vroeg met alle voorbereidingen voor de BBQ. Van de BBQ zelf heb ik maar weinig meegekregen. Alleen het vlees dat speciaal voor ons naar binnen werd gebracht. De gezelligheid buiten moesten Philip en ik maar meten aan de hand van de hoeveelheid biertjes die mee werden genomen. Maar op zo'n mooie zonnige dag met ladingen vlees moet de sfeer wel goed geweest zijn.
Na de BBQ was het ineens erg aantrekkelijk voor iedereen om op het dak nog even door te borrelen, waardoor de Oud SB'ers zich genoodzaakt voelden om voor de Pakkerij aan de Asteriontafel bier te gaan drinken. Tussen de BBQ en de aanvang van de 25 bieren borrel was het even erg rustig. Op zich wel relaxed om alles op te ruimen en voor te bereiden voor de borrel.

Het 'normale' Grolsch was niet meer beschikbaar en van de 600 flesjes speciaal bier werd al besteld. Sonia gaf een inleidend praatje, helaas niet al te goed te verstaan. Gelukkig kon er veel teruggelezen worden op de bierkaarten.

Ongeveer 300 speciaal biertjes later waren vele mensen aangeschoten afgetaaid of aan het uitpuffen bij de bar. Verhalen over mensen die scoorden of juist niet, die hun huis niet meer konden halen zonder onderweg in slaap te vallen of misschien wel om een andere reden.
De laatste ronde was een magere en na een schoonmaak werd zoals gebruikelijk de naborrel ingezet. Daar konden wij ook nog wat speciaal biertjes uitproberen. Maar zoveel als er zijn overgebleven, zorgt ervoor dat we nog zo'n avond kunnen vullen met deze bieren. Alleen Kriek en Desperados zijn namelijk uitverkocht. Al met al een geslaagde avond. Bedankt lustrumcie en de tappers voor jullie inzet voor deze avond.