Na het grote feest en spektakel van de SOFA, waren we wel weer eens toe aan een normale kroegavond. En dit was te zien! Speciaal voor alle activisten was er een bedankborrel georganiseerd, welke voor de kroegavond zou plaatsvinden. De opkomst was goed en de La Chouffe, welke in ruime mate was voorzien door de organisatie, werd met plezier in ontvangst genomen door de activisten. En verdiend. De entourage van de borrel werd compleet gemaakt met het tonen van de vele foto's die van de activisten tijdens de agora gemaakt waren. Dit riep bij velen direct leuke herinneringen op. Het was alleen een beetje jammer dat na een tijdje de beamer het mooi vond geweest en het voor gezien hield. Natuurlijk verwachten wij dit euvel voor aanstaande zaterdag opgelost te hebben!

Op deze manier liep de borrel vanzelf over in de kroegavond en zo stond Asterion na een tijdje dan ook redelijk vol voor een dinsdag en was het gezellig druk. Het feest werd nog compleet gemaakt met 2 jarigen die op het gegeven moment, nadat er hard gezongen was natuurlijk, een rondje in gooiden. Een andere bijzondere happening was het nieuwe lid dat wij sinds gister mogen verwelkomen. Deze jongen zorgt ervoor dat Willie niet langer de enige chinees is op de kroeg!

In hetzelfde tempo, waarmee de kroeg in het begin volstroomde, stroomde de kroeg na een tijdje ook weer leeg, wat ervoor zorgde dat een select gezelschap overbleef. Na de vele verhalen over vroeger, en nadat een aantal lamme mensen van een niet nader te noemen clubje naar huis waren, werd de schoonmaak fanatiek aangepakt, hulde voor hen die geholpen hebben!, en de naborrel in gezet. Het was een mooie avond, we hopen jullie aanstaande donderdag weer in grote getalen te mogen verwelkomen in onze mooie sociëteit!