Het was mijn beurt om een stukje te schrijven, want ik vind het ò zo leuk om hier in de boot te zitten terwijl de rest goede gesprekken houdt aan de bar. Maar laat ik beginnen met het verslag van deze donderdagavond.

De avond begon voor Emile en mij om half acht met het voorbereiden van het Cantuscommissie 2012's bierestafette toernooi. Gelukkig kwam de cantuscommissie om acht uur al binnenvallen, want er was nog zoveel te doen, onder andere toiletpapier halen en de kadmostafel binnen zetten. Eigenlijk was dat voor hen alles wat er moest gebeuren. Nadat wij als SB alle andere dingen hadden voorbereid voor de kroegavond, kwamen de mensen binnen. Het duurde nog een aardige periode voordat de estafettes daadwerkelijk konden beginnen. De eerste rondes begonnen met 6 teams en het bier vloeide voorspoedig. Na een aantal rondes bleven er 4 teams over in de halve finales (het lijkt wel een EK pool). Deze teams moesten een beschuitje en een banaan eten, waarna ze een biertje achterover zouden slaan. Voor de één ging dit beter dan voor de andere, want bij sommige kwam het beschuitje, de banaan en het bier weer terug, of dat nou in de kroeg was of op het toilet. Na een reiniging van de kroegvloer met wat water, konden de finales ingezet worden. Deze ging tussen de teams Grogan's + Tom en de cantuscommissie + Jochem. Met een scheidsrechtersbeslissing van Breedveld op het einde wonnen toch weer die Grogan's . Waren ze toch bijna een keer verslagen.

Op dit moment was het de bedoeling dat de muziek aan zou gaan. En dan bedoelen we digitale muziek in plaats van de vocale muziek die het even over moest nemen in verband met een technisch mankement in de geluidsinstellingen. Na toch nog drie cantusnummers gezongen te hebben, kon de reguliere muziek het weer overnemen. Nou ja, regulier, de muziek was behoorlijk fout voor het vroege tijdsstip, maar iedereen was al gezellig (aangeschoten-dronken) genoeg om dit te accepteren.

Toen het uiteindelijk al weer laat genoeg was voor iedereen om naar huis te gaan, zodat ze morgen weer netjes aan de studie konden (en daar gingen ze dan ook vrijwillig heen), waren wij toch gedwongen om de laatste ronde erin te gooien.

Dan kan ik nu weer allemaal verhalen gaan typen over dat we nu begonnen zijn aan de naborrel en dat ik eigenlijk weer terug wil naar de bar, maar dat is zo standaard dat ik daar maar niet over begin. Helaas taait nu iedereen af, dus kan ik eigenlijk nog wel even doortypen, maar daar heb ik geen zin in.