Het was een mooie dinsdag avond punt(Goed verhaal, lekker kort!)

Anyway, de avond begon met het bestuur die binnen kwam met een aantal leden van AEGEE-Utrecht. AEGEE-Utrecht was met een aantal mensen op bezoek in Enschede, na samen gegeten te hebben met het DB doken zij meteen de sociëteit in.

Snel daarna liep het dispuutoverleg ten einde en kwamen de dispuutsleden ook een lekker biertje drinken :B Op een gegeven moment vonden een aantal leden het tijd om AEGEE-Utrecht te leren bierpongen. De tafel werd opgezet en de regels werden uitgelegd. Snel daarna kwam een groot aantal leden van AEGEE-Enschede de dames(en heer) van AEGEE-Utrecht assisteren. Wat resulteerde in ongeveer alle aanwezigen borrelaars tegen een 3 tal personen van AEGEE-Enschede(Shame on you AEGEE-Enschede, tegen je eigen sociëteit strijden SGANDE!). Dit resulteerde helaas in de winst voor Utrecht(+resterende borrelaars).

Na de hevige bierpong strijd liep de kroeg langzaam leeg ongeveer even snel als mijn huidige voorraad inspiratie voor dit logboekstukje. Ik ga mij nu snel bij de overgebleven naborrelaars voegen voor een lekker drankje! :B