Het weer lachen gieren brullen! En deze keer niet alleen door het voorkomen van sommige leden, maar door een man met een jaren 70 bloemetjes overhemd en een kaal hoofd! Ja u zult het misschien niet geloven, maar deze man kreeg binnen no time de hele kroeg aan het springen en het lomp heen en weer hobbelen. De lachcursus/meditatie/therapie georganiseerd door quenouille als eerste deel van de cyqlus was een succes! Was het niet voor de leden, dan wel voor het dienstdoende SB achter de bar, welke zich uitstekend vermaakte met het aanschouwen van het tafereel wat zich voor hen in de kroeg afspeelde. Nadat iedereen lekker los was, werd er lekker gelegen en gelachen op de vloer en de mooie handdoekjes die meneer had meegenomen. Na enkele ogenblikken stuiplachen van niet nader te noemen vrouwelijke leden had iedereen weer genoeg gelachen en werd de lachtherapeut vriendelijk bedankt voor zijn show!
Na een kleine onoverkomelijke dip leefde de kroeg tegen twaalven opnieuw op en werd er met hartenlust van het gerstenat gesmuld en was het dan ook gezellig druk. Sommige leden vonden het nodig om nog meer hulpmiddelen te zoeken voor plezier op deze avond, en zij waren dan ook zeer vermakelijk voor de overgebleven leden aan het einde van de avond.
Wij willen quenouille en de lachmeneer bedanken voor hun vermakelijke eerste cyqlusavond en hopen iedereen aanstaande donderdag weer te mogen verwelkomen in onze mooie kroeg!