Hey kroegbezoekers,

Afgelopen kroegavond, die dus net is afgelopen, was weer een memorabele. De aangename drukte is het noemen waard op deze ó zo normale dinsdag. De week voor de goedheiligman zijn verjaardag viert, besloten Sander gevolgd door Amarins een verjaardagsfuifje houden in Asterion. Alsof dat nog niet genoeg was, verraste Incognito ons ook met hun aanwezigheid later op de avond, maar de echte verrassing was hun nieuwe lid die ze voorstelden aan de vereniging, waarop een ronde gratis drank ingeluid werd.

Bij andere verenigingen was er een feest van heel andere aard, waarbij er besloten werd een TV aan de vloer van de Pakkerij te schenken. Verder uitte zich dit niet in heel veel meer dan een luide knal en veel rotzooi.

Dat het een avond was waarop mensen of clubjes wilden opvallen, is al duidelijk. De presentatie van de 'SkiCie' kwam namelijk ook nog langs en een praatje van wat leden van andere AEGEE locals waar ik helaas niet veel van heb meegekregen. Al met al is er goed gezopen en hebben we het bedrag voor Serious Request goed verhoogd.