Wat een avond! Een alles behalve 'normale kroegavond'…. We werden al vroeg op de avond vereerd met een flinke delegatie van AEGEE-Amsterdam. Met een mannetje of 30 hebben zij tot in de late uurtjes in Asterion geborreld, gefeest en zich verbaasd over de gang van zaken in en rond de kroeg. Ook was er weer een werkend exemplaar rookmasjien, waar goed gebruik van werd gemaakt en een goede toevoeging was aan het feest van vanavond.

Tot er, het was nog vroeg op de avond, werd aangebeld door een bergje Taste wat toch wel erg nodig moest urineren daar zij heel wat cantusbiertjes achter de kiezen had. Verbitterd waren zij toen wij ze konden vertellen dat Antigoon ook een (hopelijk dit keer niet verstopt) toilet heeft. Dus besloten zij net zo lang nare dingen bij de deur te blijven doen tot ze naar binnen konden. Dat moment werd gevonden toen met de brandslang een waterballet werd aangericht. In Asterion was men het daar natuurlijk niet mee eens en moest er noodgedwongen de nooddeur open worden gegooid om dit zooitje ongeregeld weer zo snel mogelijk naar buiten te slingeren.

-Amsterdam was om een uurtje of half 12 alweer van de schrik bekomen en zij vonden hun heil in shotjes en bouwden met de anderen aanwezigen een goed feestje! En alsof men het met elkaar had afgesproken werd door zowel Enschedeeers als Amsterdammers de mores redelijk verloederd en de avond verrijkt (?) met gevoos, mobieltjes, ruggen en eenzame biertjes. Het SB had door het eerder op de avond voorgedane incident een streng deurbeleid gevoerd. Toch wilde een drietal Tasters zeer graag weer naar binnen. Hiervan gelukte het er één om enkele seconden in Asterion te shinen, maar had de inmiddels traditionele uitgang ook snel gevonden. Uiteindelijk hebben zij op de gang een aantal AEGEE-ers nog een flinke poos lekker aan de praat gehouden…

Aan het eind van de avond kreeg AEGEE-Amsterdam de mogelijkheid hun eigen muziek te draaien, en dat hebben we geweten… Van Boten Anna tot het bananenlied en alles in dat genre is het laatste (half) uurtje voorbij gekomen. Toen de lampjes allemaal synchroon uitgingen en de computer op miraculeuze wijze vergrendeld raakte is ons eigen, meer ervaren en met een fijnere muzieksmaak toebedeelde, MusiCie (dit keer in de figuur van Troelen) weer in de boot gaan staan en werd er naar het einde van de avond toegewerkt.

Na een avond met AEGEE-Amsterdam en externe clubjes in de hoofdrol en een goed geroutineerde schoonmaak met een extra spelelement 'zoek de sticker' is het nu tijd om onder het genot van een straaljager de avond nog eens lekker te gaan ouwehoeren aan de bar. Het was een mooie avond, u die er niet was zal hier spijt van gaan krijgen..