Omdat we vandaag zo nodig vonden om met 5 mensen dienst te gaan draaien, gaan we ook met zijn allen een logboek stukje schrijven.

Willie: Vandaag…vandaag was het weer een tentamen dinsdag en waren we erg gul! We besloten om wat luxere hapjes te halen en de eerste 50L cadeau te doen aan bepaalde leden. Ja vanavond was er een tappersbedankborrel, welke volgens mij toch minder bezocht was door een mailfoutje. Tijdens de speech had ik beloofd om een dansje te doen, en die heb ik gelukkig gedelegeerd naar ons Musicie expert Reinout. Na zijn daverende voorstelling, keerde de rust terug in de kroeg. Maar goed voor de tappers die er helaas niet bij konden zijn: namens het SB heel erg bedankt voor jullie inzet dit jaar! Zonder jullie geen Asterion!

Emile: Zoals gezegd hebben we met 5 man sterk dienst gedraaid. Was dat relaxed? Zeker wel. Nadat vroeg in de avond nog een paar SB'ers ontbraken door het één of het ander, stonden we na verloop van tijd zeker met een full-blown SB te schitteren. Duidelijk dat niemand wat durfde uit te halen vanavond! Vandaar dat al onze tappers en meegedruppelde leden braaf aan de bierspelletjes gingen, zoals dat een goede dinsdag betaamt. Er werd geregenwormd, geswaffeld, geshuttheboxt, ja, er werd zelfs een combinatie gespeeld van alle bierspellen die je kan bedenken met een pakje kaarten!

Martijn: Hoe het precies ontstaan was weet ik niet, maar tijdens het tuinfeest van Evelien afgelopen vrijdag hebben Stephanie en Ivo een Sourzpong afspraak gemaakt. Ivo echter had blijkbaar een bijzonder grote afgunst voor Sourz, dus mocht hij een ander shotje kiezen. Dit werd een shotje met een promilage welke ruim twee en een half keer zo hoog ligt, namelijk Seamanshot. Deze dinsdag zouden ze deze Sourz-Seamanpong gaan uitvoeren. De partij was spannend, waarin het uiteindelijk wel overduidelijk was dat het om MonduDamo tegen Pandemonium ging. Ook al lagen Stephanie en Ellis bijna constant voor, uiteindelijk wisten Ivo en Laurent de overwinning te behalen. Gefeliciteerd!

Reinout: Misschien is het sommigen wel opgevallen dat de speciale borrellichtunit(ja mooi woord), die Tom Roelen & Wouter Breedveld gemaakt hadden voor het Agora pakkerijfeest, er al een tijdje niet meer hing. De *cough* perfectionistische *cough* Troelen vond namelijk dat deze niet optimaal functioneerde en had de unit een tijd geleden mee naar huis genomen. Vanavond stond hij met goed nieuws voor de deur! Hij had de borrellichtunit 2.0 bij zich! Vol trots was hij bezig de unit weer in elkaar aan het zetten. Helaas bleek onze Troelen een belangrijk onderdeel 180 graden verkeerd gesoldeerd had. Helaas moeten jullie dus nog even wachten op deze mooie unit!

Philip: Dat de bedankborrel zijn stempel op de avond heeft gedrukt staat vast. Zo werden de 50 liters verdeeld over een kleine groep van kroegbeoekers, wat ons niet onopgemerkt voorbij ging en welk effect nog vele malen doordreunde tijdens de rest van de avond;-)
Zoals wij de dienst begonnen vanavond, zo sluiten wij hem ook weer passend af door middel van dit logboekstukje: een vrucht van onze gezamenlijke inspanningen, net zoals vanavond, zoals het hoort!

Uw SB