Door mevr. Nijman en dhr. Korse.

De avond begon deze avond vroeg met het eten in de kroeg. Eten in de kroeg? Jaha, eten in de kroeg. Het was namelijk weer tentamendiner. Ooit ingesteld door het befaamde 23e bestuur. Naar verluid waren het overheerlijke pizza’s van een of andere toko waar AEGEE weer een dealtje mee heeft gesloten. Hulde daarvoor.
Na het tentamendiner bleven er nog maar zeer weinig leute over om onze oosterburen aan te moedigen op de HD beamer. Helaas heeft dat dan ook geresulteerd in een slechte score voor hun. Italië is door naar de finale. Schaam je! Nu maken de zuidelijke Europese landen de dienst uit in Europees (voetbal)land.
Vervolgens zijn de overgebleven kroegbezoekers ten strijde gegaan om de kroeg gevuld te houden met een heerlijk (speciaal) biertje in hun hand. Grolsch, Hopus, Trolololo, en de Gulde Draeck vloeiden rijkelijk. De kroeg druppelde weer iets voller en spelletjes werden er volop gespeeld. Eerst een kaartje leggen aan de bar, waarna de kroeg-Carcasonne (door Breedveld geheel overgetrokken) op de KADMOS tafel werd gelegd.
Naarmate de avond vorderde verlieten vele de kroeg, ondanks dat kwam er nog onverwacht bezoek van iemand die net wakker was. Hij ging op aanraden van enkele andere met het eerder aangeschafte Leger des Heils krantje door Pudding, naar Alpha om daar te ontbijten met een tosti en een kopje thee.
Toen werd de gemiddelde ancieniteitsleeftijd van de kroeg bezoeker dermate hoog dat enkele zich begonnen te schamen. Dat deed hun echter niet bewegen om zich verloren te voelen. Gelukkig hebben we nog het schattige dienstdoende SB dat de leeftijd gemiddeld op 5.2 houdt in plaats van dat deze de 6 jaar passeert.
Ongeacht hun zeer lage leeftijd hebben we erg kunnen genieten van de kunsten van het dienstdoende Sociëteitsbestuur. Beetje bijspringen, glas halen, ondersteunende taken die zeer welkom waren voor deze tappers van weleer. Voor diegene die de mooiere tijden van AEGEE-Enschede hebben meegemaakt, dat is jaarclub Boecoup.
Nu vinden het verhaal lang genoeg. Dus blazen we het bij deze uit. Dag vriendjes. Dag vriendinnetjes. Tot de volgende keer. En nu oogjes dicht en snaveltjes toe!