Het was een mooie avond!
Als eerst de aankleding, Hulde! de muren leken net op de origami muren van onze ver, verre oosterburen (de japanners). Er was een sushibar, een raar kraampje waar de muziek uit gedraaid werd en natuurlijk The Rising Sun!
De JAPANdemonium show was erg leuk om te bekijken en waarschijnlijk ook om aan mee te doen. Spekjes happen met een elastiek om je bovenlip, hole in the wall, een raar sexueel getint optreden en natuurlijk elkaar vies maken met taart.
Het feest wat volgde was goed. Lekker druk en goede muziek. Het bier vloeide en er werd goed gedanst. Dit tot het moment dat een zeker persoon het een goed idee vond om een volledig biertje in het mengpaneel te gooien. Die is nu stuk. Een schouderklopje wel verdient *sarcastic clap*… We zijn de avond verder gegaan op muziek via spotify op een iPhone. Dit leek de sfeer niet heel erg te verpesten en het feestje kon doorgaan. Op het einde bleek tijdens de schoonmaak dat een aantal Pandemonen iets te diep in het glaasje hadden gekeken. Het afkleden van de kroeg heeft dan ook gezorgd voor 3 kleine verwondingen en een aantal mensen die moeite hadden om hun hoofd recht te houden. De naborrel was weer lekker lang en de whisky is goed genuttigd. Dit naast een klein sigaartje:7. Tappers bedankt, MusiCie bedankt en natuurlijk Pandemonium bedankt!