Vanavond was het aan de aller plezantste hypnotiseur uit Brussel, Patrick Pickard, om ons te verrassen met zijn truucjes. Wat nogal een opgave leek met een kroeg vol sceptische studenten, bleek uiteindelijk makkelijker dan vooraf gedacht. Binnen no-time lag het hele podium vol met mensen in diepe trance waarin zij uiteindelijk tot de gekste dingen in staat bleken. Zo werd de hele kroeg getrakteerd op een grandioos concert gespeeld door Paul en zijn voederbietels, waarbij Sander goed gebruik wist te maken van zijn stoel. Die laatste heeft overigens ook nog via een banaan de president van Amerika weten te bellen. Maar eigenlijk had natuurlijk onze eigen Patrick, die overigens een bril draagt waarvan het pootje dwars over zijn hoofd naar achter loopt, nog steeds de touwtjes in handen, ook toen een sjaars meisje op twee steunen planking tot een nieuw niveau tilde.
Nadat Thijs had aangegeven dat hij toch wel graag een orgasme had willen beleven en Paul met zijn Kwakje in zijn handen iedereen wist te verbazen, kwam de hypnose show ten einde en stormde de kroeg, nog lichtelijk aangeslagen van de praktijken welke zij net hadden gezien, op de bar af om hun dorstige kelen te smeren. Ook mede mogelijk gemaakt door Nozem Oil, dat het nu eens afgelopen is met die eenheidsworst!
Ook de shotjes van de seriousrequest gingen er goed in en iedereen had de smaak volledig te pakken!
De tijd vloog voorbij en voor we tot pap konden tellen liep de kroegavond alweer op zijn einde en liet de naborrel zijn roep alweer horen! We willen de twee sjaars feliciteren met hun tl-punten en erg veel succes wensen morgenochtend.
Ten slotte willen wij Patrick en de Haipcommissie, en Paul, bedanken voor een zeer vermakelijke avond.