De avond begon langzaam. Ondanks de prachtig (maar niet rode) maskertjesdecoratie duurde het even voor de gemiddelde kroegbezoeker de geest vond en zin had om zn innerlijke feestbeest los te laten barsten.
Toch werd de heerlijk vreselijke muzieksmaak van de gemiddelde AEGEEer weer even bevestigt toen we ons eigen versie van het foute uurtje kregen. Wat is er nou chiller om jezelf hEUlemaal en compleet niks meer van de rest aan te trekken en even je binnengehouden dansmoves uit te laten spatten op de vette beat… van Barby Girl.
Schijnbaar was het hier zo gezellig dat een enkeling het verder naar boven in de pakkerij niet leuk meer vond. Zo was er af en toe een leuk clubje dat naar beneden kwam druipen om zich weer eens kenbaar te maken. Gelukkig was iedereen zo vrolijk dat het stiekem (shh!!) alleen maar mee kon lachen.
Verder hadden we zelf ook nog het sporadische lid dat zich ondeugend moest gedragen (hé Els… een fles seamenshot achter de bar pakken en er mee wegrennen totdat de tapper je te pakken heeft; tsk tsk)

Geslaagde HAIP avond +1

'Asterion!!!