Het was een hele leuke edoch rare kroegavond.
JC Ambigu had tijd en aandacht besteed aan hun aankleding en liep er zelf ook puik bij. Ondanks dit kwam het feestje een beetje traag op gang. Tot een uur of 12 stond er vrij weinig man die er aan mocht geloven. Gelukkig heeft de mate waarin de gemiddelde kroegbezoeker bier tot zich nam hier niet onder geleden, en stond het na 12en toch goed vol met tierende mensen die zichzelf uit stonden te leven op de dansvloer.

Rare gebeurtenissen die we de avond rijk waren…
– Het sluiten van een van de sociëteiten in de pakkerij wegens gebrek aan bestuurders. (4e verdieping, we leven met jullie mee)
– Heel Asterion vol met SB-bewonderaars die hun helden wilden vereren door als ze verkleedt te gaan. (En de resulterende verwarring bij menig externe.)
– Een sjaars die op z'n plaat gaat en de kroeg uit gedragen moet worden. (Naar onze laatste informatie gaat het inmiddels weer wat beter met de beste man.)
– Toch blijft het een verassing dat je af en toe niet alleen nieuwelingen, maar ook nog het sporadische meerderejaars lid moet informeren dat de mores toch echt nageleefd zullen worden.
– Tot slot nog mijn dank aan dhr. Settelaar en zijn Antigoon gilet, die tot onze verassing en genoegen een opleving van nostalgie beleefde en effectief eigenlijk gewoon mee dienst heeft gedraaid aan de deur.

Asterion! :B