Voor deze avond had Pandemonium de kroeg volledig omgetoverd in een honkbalveld inclusief de bijbehorende honken. Ze wisten de kroeg een aantal uur goed te vermaken met hun Honkenshow inclusief brabantsroulette, wie heeft de hardste, komkommerhappen en hun eigen variant op ezeltje prikje.

Na de show was het tijd voor het natte-vinger-feest. De kroeg stond al goed vol dus het ging meteen los. De Musicie was in de mood voor foute muziek dus al heel snel stond het gehele publiek te springen op S Club 7 en Scatman John terwijl Pandemonium de aanwezige mensen van broodjes worst met de nodige curry voorzag.

Het feest bleef lekker druk tot aan het einde nog zo'n 20 man sterk de TL haalde. Toen nog 10 minuten zatte sjaars aan moeten horen die bang waren dat hun aanwezigheid niet werd genoteerd voor de TL-punten-prijs. Hierna konden alle feutjes de deur uit en kon de schoonmaak beginnen met het oud-SB, Pandemonium, Weak&Strong en spontane tapper Judith SU.

Deze avond was het SB in reces dus draaiden we met zo'n 10 oud SBers dienst en we hadden voor de verandering een omgekeerd deurbeleid: externen mochten er alleen in als ze hun das omhielden. Zelfs een Autistisch feutje moeten weigeren omdat hij weigerde zijn das om te doen.

Wederom een geslaagd HAIP Feest! Pandemonium en oud-SB bedankt!