En alweer de tweede HAIP-activiteit stond deze avond in het teken van de sjaars leren kennen. Dit keer werd de "speeddate maar dan anders (aangekleed)" georganiseerd door damesdispuut MonduDamo. In deze red light district konden sjaars en ouderejaars onder 4 ogen elkaar beter leren kennen. Ondanks de drukte aan het begin van de avond, bleek dat de opkomst van de sjaars redelijk laag was, waardoor vele ouderejaars genoodzaakt waren lang te wachten voor ze uberhaupt met een sjaar in contact kwamen. Enfin rond 10 uur werd de boel dan alweer afgebroken, maar voordat de rust terugkeerd was kwam de kampCie binnen met vele doeken waarmee ze het podium af gingen schermen van de rest van de kroeg. Terwijl jan lid afvroeg waar de presentatie bleef, was de kampCie hard bezig om samen met het SB de beamer te fixen. En dan na eindelijk half uur vertraging begon de show! Hierbij zagen we alleen de silhouetten van de dames van kampCie strippen. Waarna de thema aangekondigd werd en het witte doek viel. Het thema van de aankomende kamp is dan…..Kampasutra!
Zoals jullie merkten, leek Asterion de afgelopen avond meer op de Wallen dan op een societeit! Maar goed na de kamppresentatie besloot groot gedeelte van de leden dat het wel welletjes was, en bleef er een select clubje bezoekers over. Na pogingen om bierpong met een golfballetje te spelen (wat toch niet zo goed idee was), werd er maar over gegaan op het geliefde ganzebar!
Langzamerhand dropen de leden af, waardoor we maar om half 4 's nachts begonnen met schoonmaken..

Wat deze avond verder opviel: vele glazen waren gesneuveld, en aan de hoeveelheid rotzooi te zien was het net een donderdagavond!