De avond begon met de Jaarclubborrel. Vanaf half 9 druppelden de eerste mensen in jaarclubkleding binnen. Het was vooral leuk om te zien dat jaarclubs die al tijden niet meer in kleding waren verschenen ook aanwezig waren en zelfs hun eigen hoekje hadden geclaimd aan het einde van de bar.

Toen om half 10 ook de rest van de vereniging kwam binnen druppelen begonnen de voorbereidingen voor de pubquiz. In hoog tempo werden zoveel pelpinda's gesloopt en de Murphy's Irish Red vloeide rijkelijk. De pubquiz an sich kenmerkte zich door veel goede en leuke vragen met een toch wel opvallend grote hoeveelheid vragen die nazi-gerelateerd waren.

Om onduidelijke redenen liep helaas direct na de pubquiz de kroeg alweer helemaal leeg. Een matig feestje met vooral veel barhangen resteerde. Veel noemenswaardig valt hier niet meer over te melden.

Gelukkig konden we om 4 uur snel de kroeg gaan schoonmaken en aan de naborrel beginnen. Voor de gelegenheid had Bart "Buttcrack" van Ommen een grote hoeveelheid voedsel geregeld (enkel hulde hiervoor):B. Kortom, goede avond!

Tot zondag bij het pokertoernooi!