De avond begon met een disputenborrel. Alle disputen waren in grote dan wel kleine getalen aanwezig om met z'n allen lekker een drankje te nuttigen. Vanaf half 10 kwam ook de rest van de vereniging binnendruppelen in afwachting van wat het open feest zou brengen.

Om half 12 stond het mooi vol in de kroeg (misschien dat dit wel zo leek omdat de kroeg op een goede manier was ingericht…) en dit leidde tot een leuk feestje. Met een gratis fust aan de bierbar kwam de avond lekker op gang. De Musicie draaide enkel hits uit de jaren 0 (misschien een idee om dit 'the naughties' te gaan noemen?!). Elk half uur werden er weer hits uit een nieuw jaar gedraaid.

Vanaf een uur of 3 begon de kroeg leeg te lopen en kon de Musicie lekker foute rag-muziek erin gooien. (Louter hulde hiervoor). Aangezien er toch geen mensen meer zouden komen, kon de deur dicht en de rookmachine aan, wat het feestje natuurlijk alleen maar leuker maakte.

Na nog een paar dramatische overgangen van Jan Smit naar Slayer werd het toch echt tijd voor de laatste ronde. Hierna konden we gaan schoonmaken en beginnen aan de naborrel. Door grote vermoeidheid bij volgens mij alle aanwezigen was deze gelukkig snel afgelopen…

Nu dan nog maar even het gala afwerken en dan zit de Dies er weer op! Asterion vond het in ieder geval leuk, ik hoop jullie ook!

Tot donderdag!:B