Het onvermijdelijke bleek deze avond weer waarheid: de tentamens zijn weer begonnen. Dit ritme ben ik zelf nu al kwijt, maar de opkomst herinnerde mij hier weer duidelijk aan.
Tot een uur of 11 was iedereen nog netjes op twee handen te tellen en werden de foute dinsdagavond spelletjes weer uit de kast getrokken. Rond middennacht begon het iets drukker te worden, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat het druk was.
Tegen een uur of 2 leek het een goed idee om de laatste ronde erin te gooien tot er een stoot oud-SBers de kroeg in kwam zwalken na een voorstelling van de Lullo's in de hoofdstad bijgewoond te hebben. Dit zorgde even voor een piek in aantal, maar tegelijkertijd ook voor een dal in niveau.
Deze eerste dienst van 10-I alleen werd rond half 4 maar tot een einde gebracht waarna binnen no-time de bar schoon was en de naborrel, met toastjes, kon beginnen.
Nu rest mij enkel om jullie allemaal succes te wensen met de tentamens! Tot donderdag bij het tentamendiner en de aansluitende kroegavond.