Vanavond hadden we de een na laatste jaatclub presentatie van het jaar, jaarclub Noes gefeliciteerd! De avond begon nogal rustig, wat inhield dat het tot half elf zo ongeveer alleen SB, tappers (Board bedankt!) en BHV in de kroeg was, het was er gelukkig niet minder gezellig om. Board kwam met het (volgens hun) briljante idee van een mixje van de avond bestaande uit sambuca met blue curacoa, compleet met een Bols bier-kamikaze-meter meegenomen uit Polen als cadeautje voor de kroeg.
Tegen half twaalf begon het een beetje vol te lopen voor de presentatie, zodat een toch wel redelijk volle kroeg kon genieten van kinderen voor kinderen en heel veel badeendjes. Of dat laatste nou zo'n goed idee was viel te betwijfelen, gelukkig is er niet (heel veel) mee gegooid.
Helaas liep het meteen na de presentatie vrij snel leeg, zodat het gratis fust het uit hield tot kwart over een, maar de aanwezige mensen hebben volgens mij een goede tijd gehad, onder begeleiding van muziek van Mathijs die ook niet iedereen wist te waarderen. De sfeer was in ieder geval prima, en er waren weer lekker veel zatte mensen in de kroeg.
Na een rustig einde van de avond, en een snelle schoonmaak, zitten we nu met SB, DB, oud-SB en een verdwaalde Audentiaan aan de naborrel, met nu wél goede muziek:)

Ondanks de rustige avond was het een leuke eerste dienst, ik ben benieuwd wat de rest van het jaar gaat brengen!

Tot donderdag voor de laatste jaarclub presentatie van het jaar!