De eerste donderdag na de vakantie. Toch leek het alsof niemand de kroeg echt gemist had. Tot half 12 was het aantal kroegbezoekers op 3 handen te tellen, niet echt typisch donderdag…

Gelukkig vonden mensen voor de Jaarclub-presentatie de kroeg nog wel. (Of dit nou komt door de google-maps-link over de asterion-l is nog niet duidelijk.) Alle aanwezigen mochten rond 12 uur getuige zijn van een zeer deghelyk en vermaekelyk schouwspel.

Hierna barstte een aardig feestje los, waar zelfs de enige echte rector aanwezig was. Zo snel als de kroeg op een gegeven moment vol gelopen was, zo snel liep deze ook weer leeg, maar gelukkig drukte dit de stemming niet.

Na een verrassend snelle schoonmaak heb ik helaas vrij snel mijn bed op moeten zoeken, zodat ik nog 2-3 uurtjes kon slapen voordat ik weer naast mijn bed moest staan. (BHV-cursus op vrijdag…. wie verzint dat…:S)

Voor verdere verhalen verwijs ik u allen dan ook naar de comments, die mogelijk komen, dan wel het AWIS. (Het zou ook heel goed kunnen dat er niets spannends meer gebeurd is trouwens….)

Tot volgende week!