In deze maand vol mooie feestjes was het vanavond tijd voor een reguliere donderdagavond. De avond begon met een MusiCie luisteravond, wat natuurlijk de muziek aan het begin van de avond gelijk al op een mooi niveau brengt.
Later op de avond waren er twee clubjes die het podium deden kraken onder hun voeten, te weten de IK '10 en Incognito.
Deze eerste had vanavond de themapresentatie, voor iedereen die er niet bij was: kom dinsdag naar de kroeg, dan vertel ik je graag wat het thema was.. Had je er maar bij moeten zijn! Na een filmpje met oorverdovende piepen en schuddende wangen was aan deze presentatie een einde.
Vlak hierna beklom Incognito het podium om hun nieuwste aanwinsten te presenteren. Dit vierden ze door een fust erin te gooien. Vanaf dit moment begon het feestje een beetje los te komen.
Vanaf dit moment werd de avond gekenmerkt door zatte mensen die op de KADMOS-tafel stonden te dansen en zatte leden die andere even zatte leden de deur uit probeerden te werken. Na ons ongenoegen hierover even duidelijk gemaakt te hebben ging het feestje verder en eindigde het met een groepje dat nog zwalkend op het podium een poging stond te doen om te dansen, maar hier kwam niet veel zinnigs meer uit.
Hierna volgde een vlotte schoonmaak, wat erg nodig was, en een gezellige naborrel en de zoektocht naar mijn bedje.
Ik ga maar weer verder uitbrakken en hoop jullie volgende week allemaal te zien bij de CulCie-activiteit op dinsdag en het Wicked feest op donderdag.