Wanneer deze avond eigenlijk is begonnen weet ik persoonlijk niet. Jaarclub Wicked had namelijk al het nodige huiswerk gedaan voor het feestje dat ze organiseerden op de zeventiende van juni. De schildermuur waar men goed hun best op heeft gedaan hing al een tijdje de nodige blikken van kroegbezoekers te ontvangen. Ook de pre-fab palmbomen dienden alleen nog met flameguard besmeurd te worden. Ook heb ik het gerucht opgevangen dat er op de campus geflyerd is.

Toen het moment eindelijk daar was, begon de avond toch verdacht rustig. Maar een aantal mensen moesten na het Disputenoverleg even langs huis om zichzelf een gepaste outfit aan te meten. Eenmaal gearriveerd kon het feestje losbarsten. Echt druk is het niet geweest, maar men had er volgens mij wel zin in. De kroegvulling bleef gedurende de avond dan ook redelijk stabiel. De Musicie vertoonde zijn draaikunsten van meezingers tot de betere dub-step. Ook werden de met-lampjes-klooi-skills bovengehaald.

Tegen half drie hadden de meeste mensen het wel gehad en werd er gebroken doch voldaan afgetaait. Wicked en een select clubje die de muziek wel konden verdragen hielden het nog een uurtje vol. De haren gingen los en er werden zelfs enkele zatte mensen verleid tot Zumba(tm)-moves. Helaas werd het toen tijd om schoon te maken. Veel aankleding staat gelijk aan veel grafbende. Kokosnoten lagen over de gehele oppervlakte van de kroeg verspreid. De palmbomen waren omgewaaid. Het gras was platgetrapt. En de (kamer)planten lagen in de spoelbak.

Maar dit alles mocht de pret niet drukken (noot van Jasper: haha jij zei rukken). Onder het genot van een muziekje en bittergarnituur is de kroeg dan toch nog tot een enigzins vertoonbaar paradijs geworden. Nu is het tijd om de mixjes boven tafel te toveren. Rest mij nog een ding te zeggen: die activisme-bedankdag ga ik niet halen. Ik wens iedereen veel plezier met het kijken van voetbal kijken in Asterion zaterdag. Zelf ben ik er niet bij, dus wat dat betreft tot dinsdag!!!