Na het mooie feestje van vorige week was het deze week wederom raak! Ter ere van het 12,5 jarig bestaan van Quenouille werd de kroeg omgetoverd in een spaanse nachtclub. Voor de gelegenheid was de kroeg volledig gehuld in het blauw en zwart, hadden we Valerio en Ricardo achter de bar (zonnebrillen en coke snuiven incluis) en vloeiden de mixjes rijkelijk. (Even puur voor de statistieken: 4,5-5 liter Razz, 3 liter Blue Curacao en nog een degelijke hoeveelheid Malibu.) Dit ging in pitchers over de bar en met een overvloed aan rietjes was het dan ook wachten tot de mensen lam werden. Gelukkig was iedereen blijkbaar al in een vrolijke vakantiestemming, want er zijn bijzonder weinig vervelende mensen geweest.

Om 12 uur stond de kroeg wel echt goed vol met alle disputen weer allemaal op hun eigen manier in thema. De drukte hield aan tot een uurtje of half 3, toen begonnen de meeste mensen de vermoeidheid wel te voelen en werd er door flink wat mensen besloten huiswaarts te keren. Dit nam gelukkig niet weg dat er op de beats van de musicie (Vendel, Hahn, Pudding bedankt!) een mooi feestje gevierd bleef worden.

Om 4 uur was het dan toch echt wel afgelopen en na een verschrikkelijk snelle schoonmaak een zeer vermakelijke naborrel gehad die op een bepaald moment ook ophield. Ik heb me in ieder geval kostelijk vermaakt en met mij meer mensen volgens mij! Nu ga ik maar weer slapen denk ik en dan hoop ik dat ik velen van jullie vanavond bij een hopelijk net zo spetterend ESN feestje weer mag begroeten!