Het begon vandaag allemaal op de campus. Rare plek voor een kroegavond. Let me begin….
Het bestuur had vanavond weer wat leuks in petto voor de eerstejaars voor het vormen van een jaarclub. Zo mochten de sjaars eerste lekker gaan koken (snijden van een maaltijd salade) om daarna een spel door Enschede te spelen. Het eten lag in de categorie "ik mis iets, smaak!", maar ach, het ging er goed in. Echter, dat ik na anderhalf uur weer bij de Snekkies zat, was weer een beetje jammer.
Het spel hield in dat de sjaars langs verschillende winkels door Enschede moeten waar een gemiddeld student in zijn studenttijd in zekere regelmaat langskomt. Neem een Mago, Mitra, Bertus Workel en de R-Design. Ik kwam er vanavond via Nico achter dat de aanleiding van deze activiteit mijzelf was, doordat ik ooit in mijn onnozelheid niet wist waar de R-Design was, dit Nico zo irriteerde dat leden dat niet wisten en dat het bestuur daar maar iets aan moest doen.
Het spel eindigde natuurlijk in Asterion (waar anders) waar zo de kroegavond kon beginnen. Wat de potentie voor een prachtige donderdag had, viel helaas vies tegen. Een feestje is het niet echt geworden, maar meer een drukke dinsdag. Om twee uur was het echt klaar en hebben we nog één uur met twintig man rond de bar gezeten. Al met al niet zo heel spannend dus. Nu mentaal voorbereiden voor het slechte praatje van morgen tijdens het ESP en rest mij nu niks anders te zeggen, tot dinsdag!
Ciao!