Het jaarlijkse ritueel is weer begonnen. Gisteren begon voor alle nul-de-jaars de intro weer en heel AEGEE verzamelde zich dan ook in de omgeving van het paviljoen en Asterion.

Voor mij begon de dag met een paar bier/flugel op het paviljoen om me vervolgens richting Asterion te begeven om alles klaar te maken voor het avondprogramma. Aan het begin van de avond was het nog angstvallig rustig in de pakkerij, maar naarmate de klok dichter richting middernacht ging begon Asterion lekker vol te lopen en kwam er een goed feestje op gang.

Alle AEGEE-doegroepen waren, dan wel met tussenstop bij Atak, in de kroeg terecht gekomen en dit leidde al vrij snel tot bestellingen met een minimum van +/- 10 drankjes. Iedereen vermaakte zich voor zover ik van achter de bar kon zien prima en de kroeg bleef dan tot een uur of 3 ook goed gevuld.

Dat was eigenlijk wel het moment voor de meeste mensen om huiswaarts te keren. Wie weet, misschien moesten ze nog meedoen aan warming-up-rondes op de UT de volgende ochtend…. Dit betekende aan de andere kant ook meteen dat de muziek wat steviger kon en de nieuwe lampjes-pc werd van harte gebruikt.

Iets over vieren was het voor iedereen tijd om naar huis te gaan en konden wij aan de schoonmaak beginnen. Na een paar rondjes naborrel was iedereen wel klaar om naar huis te gaan en was ondergetekende ook zeer content met het feit dat er nog een zonnebril gevonden werd onder in de tas.

Ik hoop iedereen vanavond wederom te mogen begroeten in Asterion! :B