Zo, nu al het stof is neergedaald en het zand grotendeels uit de kroeg verdwenen is, tijd om de balans op de maken.

Na een geslaagd ESN feest begonnen we vrijdag met het bouwen van de aankleding. Stapels zand werd in de kroeg gestort en in gestaag tempo werd de keet opgebouwd. Op de bar werd een muur geplaatst en de bammetjes met kaas lagen klaar. Dat aan dit laatste nooit meer is toegekomen ligt enkel en alleen aan het fantastische feest dat volgde.

Vanaf 9 uur begonnen de eerste mensen in te klokken en werd door een klein groepje nog een zinderende voetbalwedstrijd gevolgd op een nog kleiner scherm. Vervolgens brachten de DJ's, ingevlogen vanuit een leeg antigoon, het feest op gang. Een topfeest zo bleek!

Ondanks de hoge temperaturen in de kroeg (volgens mij meer water dan bier over de bar gegaan) weigerden mensen om de kroeg uit te gaan omdat ze gewoon geen enkel moment van het feestje wilden missen. Binnen no-time was de keet dan ook gesloopt, lag de helft van het plantsoen in de kroeg en zaten verrassend veel mensen onder de baby-olie…

Tot een uur of 4 bleef de kroeg goed gevuld, maar blijkbaar hebben de meeste studenten nog steeds moeite met een arbeidersritme, want tot 5 uur heeft niemand het volgehouden. Om kwart voor 5 hebben we dan ook maar de TL aangeslingerd en troffen we een waar slagveld aan. Het leek wel of de helft van het plantsoen op de vloer was beland. We hebben ons vervolgens nog een tijd vermaakt met het schoon krijgen van de kroeg totdat we besloten dat het weekend nog lang was en de laatste beetjes ook nog wel later konden.

Vervolgens hebben wij het jaar dan ook afgesloten met een goede naborrel. Ik hoop dat jullie er allemaal van genoten hebben! Ik heb in ieder geval een topavond gehad:B Misschien dat we jullie tijdens de SU nog tegenkomen en zo niet dan wens ik bij deze iedereen een fijne vakantie toe en zie ik iedereen weer terug in de intro!