Mijn laatste echte dinsdagavond-dienst… Zeer geslaagd al zeg ik het zelf. Om strak half 10 kwamen de eerste mensen al binnendruppelen en iedereen heeft vervolgens nog onder het genot van een korenwolf met een schuin oog naar Spanje-Portugal gekeken. Tot ieders vreugd ging Spanje door.

Verder werd de avond opgeleukt door een obscure groep leden die een huis geplunderd hadden. Met lange leren jassen en vuilniszakken vol meuk betraden ze de kroeg. Ook de VHS "Sex oet Twente" zorgde nog voor 10 minuten aan vermaak.

De rest van de avond kabbelde rustig verder. Er werd lekker gekaart aan de bar en bier gedronken aan de statafel, totdat iedereen het wel mooi geweest vond en we met de overgebleven aanwezigen richting Audentis vertrokken om daar nog enkele biertjes te nuttigen.

Nog een paar dagen en dan heeft iedereen weer vakantie! Voor de mensen die nog tentamen moeten maken: heel veel succes en dan zie ik jullie allemaal in ieder geval vrijdag op het fantastische Arbeidersfeest! (donderdag is iedereen uiteraard ook welkom!)

:B