In onze matchende topoutfits van de Mago begon onze avond bij de Beiaard. Even wat moed indrinken. Liesbeth kwam ons een hart onder de riem steken. Rond een uurtje of twaalf werd Tom gebeld en begon het avontuur.

De glijbaan af met je ogen dicht (anders kreeg je meel in je ogen) en dan kwam je vanzelf bij de nooduitgang. Sonia heeft ons gelukkig niet al te hard aangepakt en na een aantal rondjes door de kroeg kon het bier aangesloten worden. Het duurde even, maar uiteindelijk vloeide het goudegele gerstennat rijkelijk. Al snel was iedereen voorzien en kon er gezopen worden.

Toen het fust leeg was spoedde men zich naar 't gat, een enkeling naar huis. Wij hielden ons bezig met het vangen van de vis in het toilet. En het vullen van vuilniszakken met vilt. Tegen de ochtend was er zelfs een begin gemaakt aan het schoonmaken van de bar en het herentoilet.

Korte douche en slaappauze

Tijd om de capaciteit van het busje te checken en de DB-SB relatie te versterken. Met 68 gevulde vuilniszakken begaven wij ons naar de vuilstort, waar we afscheid hebben genomen van 440 kilo vilt en een dooie vis. Voor de bezorgde lezer: we hebben het busje schoon en heel teruggebracht.

Vervolgens hebben we nog wat schoongemaakt en diverse lieve mensen een rondleiding gegeven door de half schone kroeg. Ook kwamen er een paar tasters hun vis terugvragen, helaas hebben we hen teleur moeten stellen.

Nu zitten we te genieten van een welverdiende pizza uit de backphoet op kantoor. Tot donderdag in de kroeg!