Het is mooi geweest.
Dat vat de hele avond samen maar ook het hele jaar. Ik heb een top jaar gehad en deze avond was daar een mooie afsluiting van. Vincent, Wouter en Rinke thanks voor overnemen van de SB taken gedurende de avond, Fabian en ik waren niet altijd even scherp :B. En ook de MusiCie, en in het bijzonder Evan en Mark, bedankt. Wat blijft het verschrikkelijke muziek, ik vond het fantastisch!

Deze avond begon niet zoals gebruikelijk bij aankomst in de kroeg, maar thuis al. Bij het aantrekken van m`n gilet kicks reality in… dit is de laatste keer dat ik m`n gilet dichtknoop… Gelukkig was ik te laat en had ik niet veel tijd daar lang bij stil te staan. Gewoon opschieten en naar de kroeg.
Terwijl de MusiCie met een sneeuwspuitbus de kroeg wit versiert en ze aan het klungelen zijn met ski`s en skistokken, was ik bezig met het bier enzo, het belooft een slechte avond te worden.
En dat werd het ook.
Het eerste biertje werd naar binnen gegoten en al snel volgde ook de tweede. Daarna ben ik maar opgehouden met tellen. Langzaam aan kwamen de mutsen en skipakken binnendruppelen, de muziek werd er slechter op en de sneeuwmachines en nieuwe stroboscoop deden regelmatig hun werk. Door het gratis bier van Incognito werd het een zatte boel, en vanaf dat moment de bar en het deurbeleid overgedragen aan 08-II. Op alles waar ik op kon staan, heb ik op gestaan en gedanst en bier gedronken, en meer weet ik er niet meer van. Wat een top avond!
Aan het eind van de avond begon m`n schoen onderdelen te verliezen zodat ik eindigde met een schoen zonder zool, gelukkig was dit de laatste avond. Ik kon natuurlijk niet op sokken door de kroeg, dus de ware Retentio kwam in Fabian naar boven, en met ducttape werd mijn hele schoen in getaped. De TL ging aan, de muziek uit en een x-aantal mensen verlieten de kroeg.
Het was vast een korte schoonmaak, want toen Fabian, Berend en ik terug kwamen van het glas wegbrengen was de kroeg schoon.
Tijd voor de naborrel en het einde van deze laatste avond in gilet.

Fabian, bedankt dat ik dit mooie jaar met je heb mogen delen.