Deze avond was van te voren al een top avond: het après ski feest en mijn laatste dienst. Als musicie verantwoordelijke heb ik natuurlijk goed meegewerkt met de organinstatie van dit feest en het mij dan ook goed vermaakt vanavond.
De avond begon nog even met het aansluiten van onze nieuwe stroboscoop en toen dit geregeld was, was de avond voor mij al een succes. Menig kroegbezoeker is vanavond verblind door deze nieuwe aankoop, wat mij veel goed doet. Dit was een van de laatste dingen van mijn retentio zijn.
Het mooiste van deze avond was ook wel het dienst doen terwijl we volkomen zat waren, wat erg goed werk:P
De muziek was natuurlijk fantastisch, in zekere zin slecht, maar dat hoort natuurlijk bij een après ski feest.
Het begon allemaal vrij laat, rond een uur of half twaalf, toen de kroeg lekker vol liep met mensen, de diverse disputen kwamen binnen en er werd een fust in gegooid, wat altijd goed is.
De podiumopstelling was goed, een podium naast de deur waar je op moet letten is natuulijk altijd goed. Dat ik mensen zou toelaten om op de toog te dansen, dat had ik nooit gedacht, maar soms moet je toch uitzonderingen maken, als in je lichtingsgenoot. Gelukkig liep dat allemaal goed af, het enige wat het begaf was haar schoen… Maar goed dat er nog duct tape was.
Ik heb deze avond zelf bijna niet zonder bier gezeten, er waren diverse, al dan niet oud sb'ers die het nodig vonden om mij van bier te voorzien, mijn dank hiervoor. Hierdoor was ik aan het eind van de avond lekker zat en kon ik glas gaan lopen. DIt duurde zolang dat we niet echt iets van de schoonmaak hebben meegemaakt;)
Nu zijn er mensen aan het mexxen, sommigen voor de eerste keer, wat altijd leuk is:P

Verder wil ik nog iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan mijn fantastische SB jaar. Het was goed, en tot dinsdag, tot de wissel:B