Deze avond stond in het teken van het afscheid van Henk Zijm. Hierdoor begon het feest wat later, want er was eerst een afscheidspraatje in tram. Met 3 SB'ers klaar om een avondje te knallen stonden we om tien uur te wachten tot het feest los zou barsten. Dit was echter een ware deceptie, het duurde tot een uur of 12 voordat de kroeg enigzins gevuld was. Ik was dan ook niet verbaasd dat veel mensen niet op de hoogte waren van het open pakkerijfeest.
Met e.t. Rector Magnificus Henk Zijm in de boot kwam het feest een beetje opgang. Vele bekende klassiekers klonken uit de boxen en de beentjes kwamen langzaam aan van de vloer.
Ook hadden we vanavond als gast DJ Matthias de Visser, maar ondanks zijn goede mixskills liep het rond een uur of 2 alweer langzaam leeg. De nog aanwezige gasten gingen uit hun dak of stonden aan de bar dit schouwspel te bekijken.

Doordat het rond half vier zeer rustig was, hebben we toen maar de laatste ronde er in gegooid en zijn we nog even langs Antigoon gegaan. Daar was het nog wel redelijk vol, maar het muziekniveau was erg laag. Gelukkig was er nog bier en ook veel zatte mensen die raar dansen. Daar werden we ook snel weer weggestuurd door de TL, en konden we beginnen aan de schoonmaak. Die duurde een beetje lang, iets met weinig mensen, een vieze vloer en een kasverschil van heel veel.(Ik kan blijkbaar niet heel goed rekenen om die tijd.)

De naborrel was goed en er waren zelfs nog nootjes. Helaas konden die niet onze honger stillen en moesten we elders op zoek naar eten. De naborrel was ten einde en met veel gezeur over daglicht verlieten we Asterion. Gelukkig waren er nog pizza's bij Wouter, die ik met mijn veel te zatte hoofd naar binnen heb gewerkt om vervolgens wederom het daglicht te trotseren om mijn huis en bed op te zoeken.